Zadržite ocjenu u stilu s ovim LED pločom s rezultatima

Zadržite ocjenu u stilu s ovim LED pločom s rezultatima

Nema ništa loše u održavanju rezultata na staromodan način, ali mislim da bi svi od nas trebali iskoristiti stvarni semafor kako bismo pokazali naše pobjede. Ovaj šest-inčni LED Scoreboard Kit iz NightFire Electronics LLC je odličan način kako bi vaše rezultate poznat.

Komplet se sastoji od dvoznamenkastog brojača za podizanje / odjavanje s mikroprocesora i resetiranja. S tri različita ulaza u obliku vijaka za ove akcije, napajanje dolazi na 2-pinski vijčani priključak. Možete koristiti bilo što od 9vdc do 15vdc. Komplet će također nestati 9v baterije. Zaslon se sastoji od 50 jumbo 8mm LED dioda. Brojevi su visoki 3,5 inča široki 1,75 inča. Vidljivost je također preko 100 stopa. Možete birati između šest različitih boja, ali zadana je crvena.

Ploča s rezultatima pokreće Microchip PIC16F57 kao procesor, koji sjedi u IC utičnici. To znači da ga možete izvaditi i reprogramirati kako biste zadovoljili svoje potrebe. Možete i voziti uređaj s Arduinom. Možete odabrati iz “izgrađenog i testiranog” paketa ili originalne verzije kako biste se sami izgradili. Upute su uključene, ali trebat će vam alate poput lemljenja i lemljenja, koji nisu uključeni.

Post Keep Score u stilu s ovim LED Scoreboard Kit pojavio se prvi na Tindie Blog .