Vishay Automotive Grade Power LEDs koriste najnoviju tehnologiju AllnGaP

Vishay Automotive Grade Power LEDs koriste najnoviju tehnologiju AllnGaP

Ponuđena u paketima PLCC-2 i Ultra Compact MiniLED, kvalificirani uređaji AEC-Q101 imaju svjetlosnu jakost do 1400 mcd

MALVERN, PA – 25. srpnja 2018. – Vishay Intertechnology, Inc. (NYSE: VSH) danas je uvela dvije nove serije LED zaslona za automobilsku tehnologiju u PLCC-2 i ultra kompaktnim MiniLED pakiranjima. Koristeći najnoviju naprednu tehnologiju AllnGaP u najmanjoj dostupnoj veličini čipova, Vishay Semiconductors VLMx335xx i VLMx235xx omogućuju visoku svjetlinu i maksimalnu struju pogona do 50 mA za primjenu u automobilskoj, industrijskoj i potrošačkoj mreži.

AEC-Q101 kvalificirani LED-ovi danas objavljeni kombiniraju nisku toplinsku otpornost do 400 K / W s raspršivanjem snage od 130 mW, što zauzvrat omogućuje njihovu veliku struju pogona. Mali 2,3 mm za 1,3 mm za 1,4 mm veličine pakiranja VLMx235xx MiniLED i VLMx335xx s visokim svjetlosnim intenzitetom do 1400 mcd čine ih idealnim za unutarnju i vanjsku rasvjetu automobila; prometni signali i znakovi; indikatori i pozadinsko osvjetljenje za audio i video opremu, prekidače LCD zaslona i simbole za opću upotrebu.

U super crvenoj, crvenoj, jantarnoj, mekoj narančastoj i žutoj boji, LED diode imaju olovni okvir ugrađen u bijelom termoplastu, s unutarnjim reflektorom ispunjenim bistrom epoksidom. Uređaji nude kut od pola intenziteta ± 60 °, napon naprijed do 1,8 V, i omjer svjetlosnog intenziteta po jedinici za pakiranje od ≤ 1,6, a kategorizirani su po jedinici za pakiranje za svjetlosnu jakost i boju.

RoHS sukladni, bez halogena i Vishay Green, LED su dostupni u 8 mm vrpci, nude napon ESD-podnožja do 2 kV u skladu s JESD22-A114-B i kompatibilni su s preduvjetima prema JEDEC razini 2a ,

Post Vishay Automotive Grade Power LEDs Koristiti najnoviju AllnGaP tehnologiju pojavio prvi na Elektronika Maker .