Google pomoćnik sada vam može pomoći da planirate svoj dan

Google pomoćnik sada vam može pomoći da planirate svoj dan

Google vam je upravo dao razlog za provjeru Google pomoćnika svaki dan. To je zahvaljujući svojoj najnovijoj inovaciji, nazvanoj Visual Snapshot, koja je osmišljena kako bi vam pružila pregled vašeg dana unaprijed. Ostavljajući vas da brinete o drugim stvarima.

Google pomoćnik virtualni je pomagač , a Googleov odgovor na Amazonu Alexu i Appleov Siri. Pomoćnik je jedan korak od Google Nowa i odavno se razvio od prvog pokretanja u svibnju 2016. godine. Google nastavlja dodavati nove značajke …

Stavljajući vaše podatke na dobru upotrebu

Ne iznenađuje, Google pomoćnik je sve o informacijama, da li pomoćnik odgovara na vaša pitanja, ažurira vas na lokalnom prometu ili čuvanje kartica na sastancima. A novi Visual Snapshot uspoređuje sve te podatke na jednu lako čitljivu karticu.

Vaš Visual Snapshot će vam dati vizualni snimak vašeg dana ispred vas. Na Androidu sve što trebate učiniti je dodirnite novu ikonu u gornjem desnom kutu zaslona. Na sustavu iOS vaš Visual Snapshot trebao bi se pojaviti čim otvorite Google pomoćnik.

Vaš Visual Snapshot će vam pokazati procjenu vremena putovanja između mjesta gdje se nalazite i gdje trebate biti, dnevnog reda za dan, podsjetnika na sastanke, rezervacija restorana, svih računa koji trebaju biti plaćeni, paketa koje treba isporučiti i još više.

Google obećava dodavanje više korisnih značajki Visual Snapshotu u narednim mjesecima. To uključuje “pregled vaših bilješki i popisa s Google Keepa, Any.do, Bring !, Todoist i drugih” i “personalizirane preporuke za glazbu i podcaste”.

Pomažući vam da upravljate Vašim zakašnjelim rasporedom

Visual Snapshot se upućuje Googleovom pomoćniku na Android i na iOS odmah. Iako će biti dostupna svima, samo ćete moći iskoristiti najviše vizualni snimak ako već upotrebljavate Googleove aplikacije za upravljanje rasporedom zauzetosti.

Google pomoćnik ima mnogo više nego što se na to odnosi, a prethodno smo pokušali pomoći da najbolje iskoristite aplikaciju. Dakle, ovdje su neke stvari koje niste znali Google pomoćnik mogao učiniti , a neke iznenađujuće IFTTT appleti za napuniti Google pomoćnik .

Slikovni kredit: Aaron Yoo / Flickr

Pročitajte cijeli članak: Google pomoćnik sada vam može pomoći da planirate svoj dan