Dropbox za Gmail pomaže vam upravljati privicima

Dropbox za Gmail pomaže vam upravljati privicima

Sada možete instalirati dodatni paket Dropbox za Gmail kako biste upravljali privicima . To je savršeno za korisnike koji već koriste Gmail i Dropbox, ali sumnjamo da se korisnici jedne ili druge mogu također prebaciti kako bi iskoristili partnerstvo.

Dropbox već ima partnerstva s likovima tvrtke Microsoft, Apple, Facebook i Adobe. U ožujku 2018. Dropbox je priopćio da se povezuje s Google Cloudom kako bi život još lakši za korisnike oba proizvoda. I to sada plaća dividende.

Što možete učiniti s Dropboxom za Gmail?

Prva integracija koja proizlazi iz tog partnerstva sada je stigla u obliku dodatka za Dropbox za Gmail. To će vam omogućiti “pregledavanje, spremanje i dijeljenje bilo koje datoteke – od najmanjih dokumenata do najvećeg videozapisa – bez napuštanja pristigle pošte”.

U postu na blogu koji najavljuje dodatak , Dropbox predlaže da će vam to omogućiti da “prestanete brinuti o veličini datoteke ili prostoru pristigle pošte”, “uklonite distractions […] od” skakanje natrag i naprijed između aplikacija “i” zadržite sav svoj posao na jednom mjestu “.

Jednom instaliran, Dropbox dodatak za Gmail nalazi se na desnoj strani pristigle pošte, a obuhvaća kalendar, čuvanje i zadatke. Klikom na njega, aplikacija će skenirati vašu trenutnu poruku e-pošte za privitke i ponuditi kontekstualne informacije o tome što pronalazi.

Tada ćete moći spremati te datoteke u vašem Dropboxu i bit će dostupne na različitim preglednicima i platformama koje upotrebljavate. Kasnije ove godine Dropbox će također dodati opciju za dijeljenje datoteka s drugima izravno unutar vašeg Gmail pretinca.

Preuzmite: Dropbox za Gmail s G Suite Marketplacea

Provjerite privlaÄŤenje privitaka

Svatko tko ovo pročita i koji svakodnevno koristi e-poštu, odmah će vidjeti pogodnost ovog dodatka za Dropbox za Gmail. Internet bi trebao pronalaziti, spasiti i dijeliti privitke povjetarac, potencijalno vam uštedjeti puno vremena i truda.

Ako ste se spustili na ovaj članak jer ste korisnik usluge Gmail, pogledajte svoj vodič za početnike u Gmailu i stručni vodič za Gmail . A ako ste ljubitelj Dropboxa, trebali biste provjeriti ove alate za korisnike napajanja Dropboxa .

Pročitajte cijeli članak: Dropbox za Gmail pomaže vam upravljati privicima